İSO Akademi, Pandemi Döneminde  169 Etkinlikle 34.000 Kişiye Eğitim Verdi

  • Diğer Haberler
iso-akademi-02

İstanbul Sanayi Odası (İSO), İSO Akademi yapılanması altında gerçekleştirdiği eğitimleri, Covid-19 Pandemisi nedeniyle son sekiz ayda online ortama taşıyarak önemli bir ihtiyacı karşılayarak büyük bir başarı yakaladı. İSO’nun pandemi döneminde uzaktan eğitim etkinliklerine yaklaşık 34.000 firma temsilcisi katılırken, katılımcılar arasında yapılan değerlendirmede ortalama yüzde 89 memnuniyet oranına ulaşıldı.

İSO Akademi’de seminer, mini MBA programları, sınıf eğitimleri, online eğitimler ve webinar gibi başlıklarda eğitim ve gelişim faaliyetleri geliştiriliyor ve uygulanıyor. İSO Akademi bu eğitimlerle eğitim ve gelişim faaliyetleri ile sanayi profesyonellerinin mesleki gelişimine katkı sağlayacak yenilikçi seçeneklerle üye firmaların rekabetçilik düzeyinin artmasını amaçlıyor. 

İSO Akademi bünyesinde 2020 yılı ilk 3 ayında açık sınıf eğitimleri, seminerler ve Mini MBA Programları kapsamında yapılan toplam 36 adet seminer – eğitim - Mini MBA programına toplam 1014 firma temsilci katılırken, Mart-Ocak ayları arasındaki pandemi dönemde yapılan eğitimlere ise 34 bine yakın firma temsilcisi katılım gösterdi. 

Covid-19 salgını nedeniyle üretimden tedarik sürecine, tüketim alışkanlıklarından günlük hayata kadar birçok alanda önemli değişimler yaşanırken iş dünyası bu değişime ayak uydurabilmek için birçok alanda eğitime ihtiyaç duydu. İSO Akademi pandemi dönemine hem teknolojisi hem de içerikleri ile uyum sağladı. COVID-19 öncesi aktif olarak organize edilen sınıf eğitimlerine ek olarak COVID-19 döneminde ağırlıklı olarak online ortamda faaliyetlerini yoğunlaştırdı. Bu kapsamda Nisan – Aralık 2020 169 adet online webinar, eğitim ve Mini MBA Programı gerçekleştirildi.